F.A.Q

Hoe werkt het ?

Volg onze step by step om toegang te krijgen tot uw persoonlijke back-upruimte!

Ga naar apps.skylock.be

De eerste stap om toegang te krijgen tot de diensten van Skylock is naar apps.skylock.be te gaan om u te registreren of in te loggen. Als u zich nog niet hebt geregistreerd, doe dat dan door uw e-mailadres te bevestigen.

Bevestig uw identiteit met itsme

Om uw veiligheid en die van uw gegevens te garanderen, wordt u gevraagd uw identiteit te bevestigen met behulp van Itsme. Dit is een extra stap voor uw veiligheid. U moet uw telefoonnummer invoeren en de instructies volgen.

Je bent er !

U bent nu ingelogd op uw Skylock-account. Het enige wat u hoeft te doen is uw documenten uploaden, sorteren en veilig opslaan!

Heeft u een vraag ?

F.A.Q

Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Geen zorgen, ga naar onze contactpagina om ons team te bereiken!

Al uw bestanden worden van punt tot punt versleuteld, en u hebt een unieke sleutel. Alleen u heeft toegang tot uw account en uw documenten. Uw gegevens en documenten worden op onze eigen servers opgeslagen zonder dat wij ze kunnen ontsleutelen.

Bovendien hebben wij voor een optimale beveiliging gekozen voor authenticatie via Itsme.

Op Skylock kunt u elk document opslaan dat u wilt beschermen, ongeacht het formaat. Als je maar genoeg opslagruimte hebt.

Heb je meer opslagruimte nodig? CONTACT OPNEMEN !

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • U kunt uitgaan van een vooraf opgebouwde boomstructuur die u naar behoefte kunt aanvullen.
  • U kunt ook bij 0 beginnen om uw documenten te structureren.

Skylock is niet alleen beschikbaar op uw computer, maar ook op uw mobiele apparaat zoals een smartphone of via de mobiele applicatie.

Elk bedrijf of zelfstandige met een ondernemingsnummer.

 

In dat geval worden uw documenten doorgegeven aan de opvolger(s) die u hebt bepaald in de instellingen van uw Skylock-account.

Scroll naar boven