De digitale kluis voor professionals

Uw bestanden beschermd en beveiligd

Uw essentiële gegevens die worden verzonden in het geval van een levensongeval

Uw gegevens gesorteerd en opgeslagen

Zelfstandigen, slaap op uw twee oren !

KRIJG NU GRATIS
TOEGANG !

Verlies nooit meer uw essentiële bestanden !

Waarom voor ons kiezen ?

Gedurende uw hele leven wordt u gedwongen om allerlei belangrijke documenten te beheren, zowel professioneel als privé (belangrijke klantencontracten, commerciële huurovereenkomsten, bank- en erfgoeddocumenten, pensioenverzekeringen, enz.) Deze documenten worden u steeds vaker toegestuurd in elektronische vorm. Hoe deze bestanden veilig op te slaan, en vooral terug te vinden en eventueel door te sturen bij een ongeval of overlijden? Net als een kluis die in uw huis is geïnstalleerd, beantwoordt Skylock deze 3 vragen door al uw belangrijke documenten te beveiligen dankzij de codering van uw gegevens, door hun archivering op een gestructureerde manier te organiseren en u ze toe te staan ​​ze altijd veilig te verzenden naar wie het aangaat. bij een ongeval of overlijden.

De primaire functie van Skylock is om uw waardevolle informatie op een veilige plaats op te slaan. U bent de enige beheerder van uw account. Uw gegevens worden versleuteld met een persoonlijke en unieke sleutel. Bewaar het zorgvuldig, want het is de enige manier om uw account te herstellen in geval van een probleem met uw computerapparatuur, in geval van een hack of complicatie met Itsme.

Bespaar tijd en organisatie door archivering te automatiseren !

Op Skylock kunt u professionele of privédocumenten importeren, sorteren volgens uw wensen of onze vooraf opgestelde sjablonen gebruiken om uw werk gemakkelijker te maken. De voorgestelde boomstructuren zorgen voor een snelle classificatie en gemakkelijke toegang tot al uw documenten. U zult ook een wachtwoordbeheerder vinden om u te helpen ze te vinden als u ze vergeet.

Compensatie voor elke onbeschikbaarheid of ongeval van het leven!

U heeft de mogelijkheid om één of meerdere vertrouwenspersonen aan te wijzen die toegang krijgen tot deze documenten, alleen in het geval dat u gedurende een lange en bepaalde periode niet meer bereikbaar bent, bijvoorbeeld bij overlijden.

Scroll naar boven